Effektiv dating

Paras deittipalsta elokuvateatteri julia turku

paras deittipalsta elokuvateatteri julia turku

keskustassa, ostoskatujen ja Aurajoen läheisyydessä. Leipomon ja ravintolan yhdistelmä Tintå on suosittu ravintola Aurajoen rannassa. Ravintola sijaitsee Turun keskustassa, lyhyen matkan pässä kauppatorilta.

Elokuvateattereita: Julia entinen: Paras deittipalsta elokuvateatteri julia turku

Draama 103 min, last Christmas, the Lighthouse, kauhu 110 min. Puhtaat raaka-aineet, lähiruoka ja sesongit sanelevat ravintolan tiuhaan vaihtelevan menun. Ravintolatila on hauskasti katutason alapuolella, ja ovet ovat avoinna lounaasta illalliseen. Lapsille on tarjolla erikseen oma menu. Smörissä on myös oivallinen viinivalikoima. Aurasillan kupeessa oleva ravintola on tunnettu muun muassa herkullisesta lammaspastasta. Kaskis, kaskenkatu 6 A, mami, aurajoen rannalla sijaitseva turkulainen huippuravintola Mami on paikka, josta saa huolella valmistettua ruokaa. paras deittipalsta elokuvateatteri julia turku

Elokuvat Turussa: Paras deittipalsta elokuvateatteri julia turku

Tarjolla on päivittäin vaihteleva neljän ruokalajin maistelumenu sekä lyhyt à la carte -lista. Lähiruokaa ja skandinaavisia makuja yhdistelevä ravintola Smör on laadukas ravintola, joka sijaitsee Aurajoen rannalla. Viikonloppuisin Kerttu tarjoilee hampurilaisbuffetin. Sergios, italialaiseen ruokaan erikoistunut ravintola Sergios sijaitsee Turun keskustassa Aurajoen rannalla. Blanko, aurakatu 1, kaskis, useita kertoja koko, turun parhaaksi ravintolaksi kehuttu Kaskis on korkeatasoinen 36-paikkainen ravintola Turun Kaskenmäen huipulla. Ruokalistalla on myös muun muassa jallupullia. Kortteliravintola Kerttu Läntinen Pitkäkatu 35 Maneerat Turun parhaaksi thaimaalaiseksi ruokapaikaksi kehuttu Maneerat on pieni ravintola, joka tarjoilee illallista ja lounasta. Soinnun ateriat syntyvät tarkkaan valikoiduista raaka-aineista ja ruokalista vaihtelee sesonkien mukaisesti. Kaskis on monien mielestä Turun paras ravintola.

Paras deittipalsta elokuvateatteri julia turku - Finnkino Julia

Kaupungin viihdetarjonta on monipuolista joen kummallakin puolella - Logomo toisella ja Turun Kaupunginteatteri toisella puolella Aurajokea. Kuva: Turun matkailu, tintån annokset vievät makumatkalle maailman ympäri. Erityisesti alkuruokalista on laaja. Katso, missä koet kaupungin parhaat ruokaelämykset! Kaskiksessa ei ole lainkaan à la carte -listaa, vaan tarjolla on ainoastaan kahdenlaisia maistelumenuja: neljän ja kuuden aterian kokonaisuuksia. Ruoissa maistuvat kansainväliset elementit, ja listalla on muun muassa salaatteja, pastaa, wokkeja sekä hampurilaisia. Tintåssa on tarjolla myös perinteisiä pizzoja ja salaatteja, minkä lisäksi ravintola tarjoilee myös lounasta ja perjantai- sekä lauantai-iltaisin pinchoja. Kuva: Jaakko Heinonen, turun ravintolatarjonta ei kalpene muiden kaupunkien rinnalla. Turun uusi kulinaarinen keskipiste, Vähätöri, on lyhyen kävelymatkan pässä ravintoloineen ja sisustusliikkeineen. Kortteliravintola Kerttu tarjoilee mutkatonta ruokaa mukavassa miljössä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *